RING OSS - 08-46 50 27 81

Mäklare Kungsängen

RING OSS - 08-46 50 27 81

Mäklare i Kungsängen

Mäklare i Kungsängen ror vi din livs bostadsaffär i land.

Har det blivit dags att köpa eller sälja bostad? När du anlitar oss som din mäklare i Kungsängen ror vi din livs bostadsaffär i land. Våra mäklare i Kungsängen värderar och skräddarsyr din bostadsförsäljning helt utifrån dina behov och din bostad. Vårt engagemang och goda lokalkännedom om Kungsängen gör oss nämligen helt unika i branschen.

Kontakta våra mäklare i Kungsängen när du vill boka in en värdering och för rådgivande samtal!

Tre anledningar att välja våra mäklare i Kungsängen

Med stort engagemang, god lokal kännedom och tjänster som ligger i framkant gör våra mäklare i Kungsängen bostadsaffärer lite bättre och lönsammare för dig som kund.

1. Vi hittar rätt köpare till din bostad

Med 230 lokala kontor i Sverige har vi en väldigt värdefull kundregister som täcker hela landet och ger dig som säljare de bästa förutsättningarna till en riktigt lyckad bostadsförsäljning. Vårt kundsvårdssystem tillsammans med vår försäljningsmetod säkerställer att mäklare i Kungsängen söker upp alla som är intresserade av din bostad. Med våra lösningar kan vi ge dig det bästa slutpriset på bostadsmarknaden. 

2. Tjänster i framkant

Genom att ständigt utveckla våra tjänster och produkter har vi sett till att vara en ledande aktör i fastighetssverige i över 80 år. Vår storlek ger oss de muskler som krävs för att effektivt fortsätta utveckla våra digitala processer såväl som vår försäljningsmetod. På så sätt ser vi till att ligga främst i en ständigt föränderlig bostadsmarknad.

3. Vi skräddarsyr bostadsaffären åt dig

Våra mäklare i Kungsängen arbetar utifrån en metod som anpassar bostadsförsäljningen för just dina behov och din bostad. Vi ser till att spekulanterna till din bostad får tillgång till lösningar som krävs för att ge dig det bästa slutpriset. Med mäklare i Kungsängen blir ditt livs största bostadsaffär också den bästa.