RING OSS - 08-46 50 27 81

Mäklare Kungsängen

RING OSS - 08-46 50 27 81

Om oss

Som mäklare i Kungsängen har vi med andra ord koll på både området och bostadsmarknaden i alla lägen.

Varmt välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Kungsängen! Vi har förmedlat lyckade bostadsaffärer och värderingar sedan 1930-talet. Som mäklare i Kungsängen har vi med andra ord koll på både området och bostadsmarknaden i alla lägen. Vår vision är att skapa ett hållbart boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för de allra flesta människor. 

Kontakta oss nästa gång du ska köpa eller sälja bostad så hjälper våra mäklare i Kungsängen dig vidare!

Vi håller koll – igår, idag och imorgon

Vi är en av Sveriges äldsta fastighetsförmedlare. Vi har sedan 1930-talet växt till att vara en av landets största mäklarföretag med 230 lokalkontor i Sverige och stark närvaro i Spanien. Årligen förmedlar vi omkring 30 000 bostäder – nyproduktionsbostäder, skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella rörelser till ett värde av omkring 60 miljarder kronor.

Så även om förutsättningar har förändrats avsevärt idag jämfört med på 30-talet så är vår ambition alltid densamma, att hjälpa kunderna till riktigt lyckade och lönsamma fastighetsaffärer.

Köpa eller sälja? Våra mäklare i Kungsängen visar vägen

Med ett stort engagemang och god lokal kännedom lägger våra mäklare i Kungsängen största vikt vid att skräddarsy en lösning för just dig och din bostad. Vi erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på just dina behov och livssituation. Med samverkande experter på det lokala boendet kan vi enkelt och smidigt matcha dig mot spekulanter i vårt värdefulla kundregister. Vi drivs av nytänkande, engagemang och att skapa lyckades bostadsaffärer.

Vill du sälja, köpa eller kanske bara värdera din bostad? Kontakta våra mäklare i Kungsängen genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här intill.

Välkommen!