RING OSS - 08-46 50 27 81

Mäklare Kungsängen

RING OSS - 08-46 50 27 81

Sälja bostad

Mäklare i Kungsängen har full koll på området och hjälper dig när du vill sälja eller värdera din nuvarande bostad.

Våra mäklare i Kungsängen har full koll på området och hjälper dig gärna när du vill sälja eller värdera din nuvarande bostad! För oss är varje bostadsaffär unik, men vårt mål är alltid detsamma – att hjälpa dig göra din livs bostadsaffär! Vi är även verksamma med förmedling och bostadsförsäljning i Upplands-Bro och Håbo.

Kontakta våra mäklare i Kungsängen för en kostnadsfri värdering och rådgivning redan idag!

Att sälja med Svenskfastmetoden

Vår försäljningsmetod som vi utarbetar genom Svenskfastmetoden, ska ge dig som säljer trygghet och bäst betalt. Mäklare i Kungsängen anpassar därför bostadsförsäljningen efter dig och din bostads förutsättningar så att bostadsaffären ska bli ditt livs bästa. Och mest lönsamma!

Sälja bostad? Läs vår försäljningsmetod i 7 steg

1. Värdering och rådgivning

Värderingen av din bostad och våra rådgivande möten är till för att kartlägga dina behov och din unika bostads egenskaper. På så sätt skräddarsyr mäklare i Kungsängen den bästa lösningen. Med rätt förberedelser skapar vi förutsättningarna som behövs för att få de bästa bilderna och visningsupplevelserna.

2. Fotografering

Bilderna skapar ett första intryck och känsla hos spekulanter för din bostad. Vi arbetar med de bästa fotograferna för att skapa rätt bildspråk för din bostad. Av bildmaterialet skapar vi en bildspelsfilm som ligger på hemsidan och kan användas i andra kanaler.

3. Säljande beskrivning

Mäklare i Kungsängen skapar attraktiva beskrivningar av din bostad för att fånga spekulanternas intresse. Avgörande är rådgivningsmöten och informationen från dig som säljer, där du beskriver din bostad och området. Med hjälp av tjänsten ”Här bor man bra” får du lyfta fördelar och guldkorn av din bostad och bostadsområdet.

4. Unik marknadsföring

Vi marknadsför din bostad i en rad olika kanaler. Med vårt stora spekulantregister matchar vi din bostad mot våra intressenter. Vårt verktyg SMART ökar exponeringen av din bostad i sociala medier och hjälper oss nå både aktiva och passiva spekulanter.

5. Visning och försäljning

Vi har tagit fram ett visningskoncept som bygger på både fakta och känslomässiga aspekter. Vi lyfter fram alla fördelar och kvalitéer som är avgörande för dina spekulanter. Våra fastighetsmäklare i Kungsängen visar inte bara din bostad utan säljer den också.

6. Trygg budgivning och förhandling

Våra mäklare i Kungsängen arbetar med en budgivningspolicy vars syfte är att så långt som möjligt skapa trygga och transparenta budgivningar för alla parter. Säljare och köpare kan därför ta del av fullständig budgivningshistorik på Mina sidor.

7. Kontrakt och tillträde

Som Sveriges största oberoende mäklarkedja har vi många värdefulla samarbeten med partners som underlättar för både säljare och köpare. Du får ta del av förmånliga erbjudanden från banker, försäkringsbolag, hemlarm m m.